13 Şubat 2010

thebalkabaa Profil Fotoğrafı Yarışması 2010

Aylar önce sosyal medyada profil fotoğrafı olarak kullandığım -ve en yenisi 1.5 yaşında olan- fotoğraflarımın aleyhine olan yorumlar sonucunda yarattığım ve gelenekselleştirmeyi düşündüğüm thebalkabaa Profil Fotoğrafı Yarışması'nın ilki sonuçlandı. Jüride benden başka kimsenin bulunmadığı, katılımcı sayısının bir hayli az olduğu, ödüllerinse küçük olduğu yarışmanın ileriki yıllarda daha önemli bir aktivite haline gelmesini umuyor ve tüm katılanlara teşekkür ediyorum.

Yarışmaya 3 kişi tarafından çekilen 50'den fazla fotoğraf katıldı. Finale 5 fotoğrafı ile Cihan Avcı, 3 fotoğrafı ile Işıl Demir ve 2 fotoğrafı ile Canan Sayitoğlu kalırken; zaten katılımcı sayısının "3" olmasından dolayı kesinlikle belli olan ilk 3'e kalacak isimlerin sıralama aşamasına geçildi. (ki bu aşamada fotoğraflara isim de verdim, maksat şirinlik olsun.)

Yaptığım değerlendirmenin sonuçları şöyle:

Birincilik Ödülü: "It's Complicated" (Işıl Demir - 30 Ocak 2010)

İkincilik Ödülü: "But I Really Want to Direct" (Cihan Avcı - 7 ocak 2010)

Üçüncülük Ödülü: "Dinette" (Canan Sayitoğlu - 13 Ocak 2010)

Mansiyon: "Red Riding Hood" (Cihan Avcı - 7 Ocak 2010)

Ocak 2011'de, 2. Geleneksel thebalkabaa Profil Fotoğrafı Yarışması'nda görüşmek üzere...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ben en çok 2.yi ve mansiyonu beğendim! kimmiş bu Cihan Avcı? Böyle güzel fotoğraflar çeken arkadaşların var ve beni hiç tanıştırmıyorsun? tıtıtı :)
-arzu.

Adsız dedi ki...

ben orda olaydım oyun leyhime değişirdi ya neyse...katılan arkadaşların emeklerine saygı duyuyor seneye challenge ilan ediyorum :=)
-rev

Unknown dedi ki...

artık bir sene boyunca elli fotorafını değişe değişe kullanman dileğiyle..:)

Medical Jesus dedi ki...

"Little" red riding hood. [Tongue]

Unknown dedi ki...

:))