4 Ocak 2010

CNBC-e ile "Star Wars" Keyfi

2009'un son günlerinden itibaren birçoğunuz CNBC-e Dergi'nin Ocak kapağını farketmiş ve heyecanla kendisine doğru koşmuşsunuzdur muhtemelen. Bunun nedeni Ocak ve Şubat aylarında CNBC-e'de 6 hafta boyunca her Pazar yayınlanacak olan "Star Wars" serisi ve derginin kapağındaki "Star Wars" teması...

24 Ocak'ta "Episode I - The Phantom Menace" ile başlayacak olan gösterim, ikinci üçlemenin daha önce gösterildiği gösterim sırası nedeniyle şimdiden tartışma yaratmış durumda. Fakat CNBC-e, durumu şöyle açıklamış: "Sinema tarihinde çığır açan bilimkurgu serisi "Star Wars", TV'de ilk kez altı film peşpeşe yayınlanacak. "Star Wars" serisi, hikayeyi bir de kronolojik sırayla izlemek isteyen hayranların talebi üzerine I.Bölüm'den başlayacak. İleriki aylarda gerçekleşecek ikinci toplu gösterimdeyse orijinal çekim planına sadık kalınacak."

CNBC-e Dergi'nin asıl sürprizi ise "Star Wars Cubees" hediyesi. Darth Vader, R2-D2 ve bir adet Stormtrooper'ın birer 3 boyutlu minik maketini dergide bulabilirsiniz. Kesmesi ve birleştirmesi vakit alsa da, "Star Wars" hayranları için oldukça zevkli olacaktır. Ayrıca bitmiş halleri gerçekten çok şirin gözüküyor. (Uğraşıp yaptım, oradan biliyorum.)


Tüm serinin CNBC-e yayın tarihleri ise şöyle:

Episode I - The Phantom Menace - 24 Ocak
Episode II - Attack of the Clones - 31 Ocak
Episode III - Revenge of the Sith - 7 Şubat
Episode IV - A New Hope - 14 Şubat
Episode V - The Empire Strikes Back - 21 Şubat
Episode VI - Return of the Jedi - 28 Şubat

2 yorum:

edip göktuğ dedi ki...

izlemeyen ölsün zaten.

kerem dedi ki...

aferin lan adam olalı güzel bir konuda yazmışın. ama kendi yorumun yok direk copy paste. o ayrı