14 Aralık 2009

Noel Baba'ya Açık Mektup

Mia, "Noel Baba'ya Açık Çağrı" adlı blog postunda güzel bir serzenişte bulunmuş, hoşuma gitti. Ben de Noel Baba'ya sizlerin de tanıklığında bir mektup yazayım dedim. Sonra "İsteklerin Kuzey Kutbu'na ulaşmadı ki!", "Mektubun postada kaybolmuş herhalde." falan olmasın...

Sevgili Noel Baba,

Malum, ekonomik kriz var. Ben de işsizim. Dolayısıyla geçtiğimiz yıl sahip olmak isteyip de olamadığım birçok şey oldu. O yüzden sana, tüm bu içimde kalanlardan oluşan güzel bir seçki hazırladım. Çok değil, 15 maddeden oluşuyor listem. Eğer yoğunsan da hiç sorun değil, sen gerekli parayı yolla, ben hepsini gidip kendim almaya hazırım. Ona da üşeniyorsan, piyango biletlerime bir güzellik yaparsın.


1. "Live in Chicago CD+DVD" (Panic at the Disco)
2. LCD Monitör (LG)
3. "Bent Hamer Collection" DVD Box Set (Bent Hamer)
4. iPod Touch 64 GB (Apple)
5. NTV Yayınları Çizgi Roman Serisi
6. "Körlük" ve "Görmek" (José Saramago)
7. "Kayıp Sembol" (Dan Brown)
8. Ses Kayıt Cihazı (Sony)
9. Drinking Board Games (the woo)
10. Bot (Timberland / Renk: Wet Sand)
11. Örme Kazak (Pull & Bear)
12. Kapşonlu Üst (Zara / Keith Haring Collection)
13. T-shirt (Zara / Keith Haring Collection)
14. Spor Ayakkabı (Adidas Superstar / Renk: Mor-Beyaz / Kahverengi-Bordo)
15. Rengarenk Trunk Boxer'lar (Topman)
Listeye iyice göz atarsan, gerçekten, ya da en azından birazcık ihtiyacım olan şeylerle dolu olduğunu göreceksin. İhtiyacım olmayanları da kültürel gelişimim için istemiyorsam n'olıyım. Bak ayrıca, artık blogum için yaptığım röportajlarda çıkarıp telefonumla kayıt almaya utanıyorum. Ve evet sanırım senden don isteyen ilk insan olarak tarihe geçiyor olabilirim.

Çocukken isteklerimi yerine getirmek konusunda çok başarılıydın. Umarım ilerleyen yaşın performansından bir şey kaybetmene neden olmamıştır. Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donder ve Blitzen'ın boynuzlarından; senin ellerinden öpüyorum.



Şimdiden teşekkürler,


EMR.

5 yorum:

Phoenix dedi ki...

Kayıp Sembol'ü Noel Baba'ya gerek olmadan verebilirdim, araya pedofil Noel Dede'yi sokmana gerek yoktu. Ha ama sen hala "Ana dilim ana dilim nerede benim ..." dersen bir adım ileri gidemeyiz. Long live English. Bu son yazdığım "Toefl" sınavı sonucuna göre değişebilir...

Adsız dedi ki...

iPod touch ben de istiyorum ama neyse ben 8GBlığına da razıyım :P

he bir de Pull&Bear'deki kazak. gördüğüm günden beri gözüm üstünde onun. umarım alıcam :P

Medical Jesus dedi ki...

Polo Garage'da bir kazak var, 270 lira. Sen bunların hepsini bırakırsın onu görsen. [Tongue] Çaktırmadan bir wishlist mi yapmışsın bakayım?

Emre dedi ki...

@Phoenix. Türkçe okıcam bana ne :)

@wakan tanka. Umarım pişti olmayız.

@Medical Jesus. 270 liraya, listenin yarısını alırım be ben! Yani.. 3te birini en azından .. Bu arada yaptım sanırım evet :P hem doğumgünüm de gelio fln. :)

Unknown dedi ki...

Mektuba bayıldım yanlız :) istediğin gibi arakla tabi ama benimkinden daha güzel bir post olmuş kıskandım :)