11 Kasım 2009

Starbucks'tan Kışa Özel...

Starbucks'ın bir pazarlama mucizesi olarak çıkardığı sezon ürünleri, kendini özlettiği anda geri dönmeye devam ediyor. Bunların en klasikleşmiş olanı "Starbucks Christmas Blend" ise bu yıl 25. yılını kutluyor-muş.

Şöyle diyor ailemizin kahvehanesi:

"1984 yılından itibaren bir Starbucks yılbaşı geleneği haline gelen Chrismtas Blend; Latin Amerika ve Asya/Pasifik harmanı olup, nadir bulunan ve yıllandırılmış Endonezya kahve çekirdeklerini de barındırır. Yoğun ve zengin bir içime sahiptir. Bu kahveyi; portakallı, tarçınlı, karanfilli veya teryağlı lezzetler ile denemenizi tavsiye ederiz. Kahvenizin lezzetini, Starbucks Coffee'nin kışa özel ürünü olan Zeytinli Açma ile zenginleştirebilirsiniz. Starbucks Brownie, Peynirli Simit veya Peynirli Croissant ile birlikte mükemmel bir lezzet uyumu sağlar."

Starbucks, sezona özel diğer ürünlerini de önümüze yem olarak atmış durumda. All-time-favorite kahvem "Toffee Nut Latte" bunlardan biri. Diğer içecek ise henüz denemediğim "Dark Cherry Mocha". Yiyecek olarak ise yukarıdaki paragrafte belirtildiği üzere "Zeytinli Açma", "Karamelli Cheesecake" ve "Kakaolu & Vişneli Muffin" raflarda yerini almış durumda. Tabii bir de yılbaşına özel muglar ve termoslar var.


O kadar baharatlı kahvelerden hazzetmeyen biri olarak "Christmas Blend" benlik değil belki. Ama "Toffee Nut Latte"nin dönüşü ve vişne-çikolata uyumunun hastası bir insan olduğumdan "Kakaolu & Vişneli Muffin" ile bu kış sezonu kalbimi kazandı.

5 yorum:

farawaysoclose dedi ki...

şu starbucks'taki süslemeleri, bardakları filan görünce insanın noel kutlayası geliyor. mug'ların hastasıyım.

Adsız dedi ki...

Starbucks'ın bu temasına bayılıyorum yaa.. Çok güzel gerçekten de..

Verdiğin bilgiler için çok sağoll.. Hepsini de denemek lazım şimdi..

Evet mug'lar süper ya şirinler.. penguenli falanlar (:

Kumru Kermen dedi ki...

Yılbaşına özel ürünlerimizi biz de çok seviyoruz, sizin beğenmenize de çok memnun olduk. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. :)

Kumru Kermen
Asistan Marka Müdürü - Müşteri İlişkileri
Starbucks Coffee Türkiye

farawaysoclose dedi ki...

Sn.Kumru Kermen,
(birileri bizle kafa buluyor gibime geliyor ya neyse), iyi hoş da çok pahalı bu yılbaşı kupaları! 16 TL verilir mi bir kupaya?! üstelik bonus da kullandırtmıyorsunuz,starbucks'ın outlet'i ya da indirimli sezonu var mı acep? :D
bir de maruzatım olacaktı. artık içerde sigara içilemiyor malum. havalar da soğudu. bazı şubelerinizde bahçeye ısıtıcı UFO vs. koymuşlar. bizim buradaki (minesera-ankara) şubeye "siz de iki ısıtıcı attırıverin, telef olucaz bu soğuklarda" dedim. "keşke yapsak ama olmuyor, siz bu talebinizi Shaya'ya bildirin" dediler. ben o noktada kaldım. hazır Shaya grubuna (holding? yatırım fonu? şeyh?) en yakın olabilecek kişiyi bulmuşken talebimi dillendirmek istedim. domuz gribi de bu kadar yaygınken, birşekilde ısıtıverin bizi :)

Kumru Kermen dedi ki...

Ankara Optimum ve A City mağazalarımızda indirimli perakende ürünlerimizi bulabilirsiniz. Minasera mağazamızla ilgili talebiniz gerekli departmanlarımıza ulaştırıldı. İlginize teşekkür ederiz.

Kumru Kermen
Asistan Marka Müdürü - Müşteri İlişkileri
Starbucks Coffee Türkiye